Leerlingen 10-14 jaar

Zit jij in groep 7 of groep 8 of ben jij leerling van het voortgezet onderwijs? Stellen ze je wel eens de vraag wat wil je later worden? Lastig he? Je kunt daar achter komen door vooral veel ervaringen op te doen.  Ben je gek op techniek, geïnteresseerd in de technische wereld of simpelweg nieuwsgierig? Kom dan naar Techniek Tastbaar: Een evenement boordevol techniek! Via jouw school krijg je een uitnodiging om naar Techniek Tastbaar te komen.  

Loop langs de verschillende stands van ongeveer 25 tot 30 technische bedrijven en beleef techniek zoals je dat nog nooit gedaan hebt! Je kunt bij iedere stand meedoen aan een activiteit en ieder bedrijf kan jou laten zien met welke technieken zij werken en wat ze doen als bedrijf. Je zult een hoop leren op deze dag en misschien vind je techniek wel helemaal te gek, iets wat je nog niet wist van jezelf! 

Ouders

Als ouders heeft u veel invloed op het keuze proces van uw kind. U wilt dat uw kind gelukkig wordt en iets gaat kiezen voor de toekomst waarin zijn of haar talenten goed kunnen worden ingezet, er veel ruimte is voor ontwikkeling en natuurlijk ook veel werkplezier.

Techniek Tastbaar biedt de mogelijkheid aan u en uw zoon of dochter om een levendig beeld te krijgen wat is nu eigenlijk techniek/technologie. Om te ervaren dat techniek/technologie heel divers is, dat het overal in je leven van toepassing is, dat het heel creatief en innoverend is en vooral ook dat er veel mogelijkheden voor de toekomst in zijn. Deze ervaringen en uw feedback daarop geven een richting voor de toekomst!

Handig om te weten is dat de toegang geheel gratis is!

Alvast een beetje voorproeven? Dat kan! Kijk eens op het YouTube kanaal van Techniek Tastbaar of op onze Facebook voor de aftermovies van voorgaande evenementen. Wil jij op de hoogte blijven? Abonneer je dan op ons YouTube kanaal en volg ons op Instagram en Facebook. Zo kun je niets missen!