• dagen
  • uren
  • minuten
  • seconden

Op 7 juni 2024 was de 3e editie van Techniek Tastbaar in Dokkum. Het was een groot succes: meer dan 1500 bezoekers hebben we mogen ontvangen die op ruim 35 stands van technische bedrijven de techniek konden beleven.

Het was een dag met veel enthousiasme en leuke doe-activiteiten.

Durf jij ook te kiezen voor techniek? Techniek is overal het begint al bij de boer op het land tot aan het karretje waar jij je boodschappen in legt. Maar denk ook aan oplossingen voor klimaatproblemen of slimme programma’s die artsen helpen sneller diagnoses te stellen. Techniek zit ook in jou! Ontdek de wereld van techniek zelf door Virtual Reality of ga aan de slag met je handen en bouw een muurtje of knutsel iets van hout. Benieuwd of techniek iets voor jou is en woon je in de buurt van Dokkum? Op 7 juni 2024 is het evenement weer terug bij het Dockinga College. Kun je niet zo lang wachten, kijk dan bij de agenda waar het evenement nog meer wordt georganiseerd. Beleef het zelf en kom langs en neem je ouders, vriendjes en vriendinnetjes mee! De entree is gratis.

Wat is er te doen? En voor wie?

Techniek Tastbaar is er voor iedereen tussen de 10 en 16 jaar oud. Techniek zit in iedereen, dus ook in jou! Bij Techniek Tastbaar maak jij kennis met de 7 verschillende werelden van techniek. Denk dan aan het bouwen van houten kozijnen, het besturen van een Ozobot, het lassen van ijzer of ontdek de wereld via een VR-bril! Misschien is dit wel je eerste stap in de toekomst van techniek. Wil je weten hoe ons event er uit ziet? Bekijk dan één van de aftermovies. Bij welke editie zien we jou?

Locatie

Dockinga College

Birdaarderstraatweg 125a, 9101 CZ Dokkum

Terugblikken

Locatie

Aftermovie Dokkum 2023

2 juni 2023, Dockinga College
Lees verder
Locatie

Aftermovie Dokkum 2022

3 juni 2022, Dockinga College
Lees verder

Partners & Sponsoren

Gaat deze editie niet lukken?

Bezoek één van onze andere evenementen!

Alle evenementen