• dagen
  • uren
  • minuten
  • seconden

Op 22 maart 2024 werd voor de 3e keer Techniek Tastbaar in Oldenzaal georganiseerd! Het was weer een groot succes met ca. 1500 bezoekers. Er waren 47 stands van regionale technische bedrijven die hun techniek lieten zien en waar de bezoekers leuke activiteiten konden doen.

Benieuwd of techniek iets voor jou is? Beleef het zelf en kom langs bij een van de evenementen en neem je ouders, vriendjes en vriendinnetjes mee! De entree is gratis.
.
.
Regionale bedrijven die interesse hebben om deel te nemen aan de volgende editie van Techniek Tastbaar kunnen contact opnemen met Kim Koehorst van het Twents Carmel College. Zij is projectleider voor de Oldenzaalse editie.
Email: [email protected]

Wat is er te doen? En voor wie?

Techniek Tastbaar is er voor iedereen tussen de 10 en 16 jaar oud. Techniek zit in iedereen, dus ook in jou! Bij Techniek Tastbaar maak jij kennis met de 7 verschillende werelden van techniek. Denk dan aan het bouwen met hout, het besturen van een Ozobot, het lassen van ijzer, installatiewerk of ontdek de wereld via een VR-bril! Misschien is dit wel je eerste stap in de toekomst van techniek. Wil je weten hoe ons event er uit ziet? Bekijk dan één van de aftermovies. Bij welke editie zien we jou?

Locatie

Twents Carmel College

Potskampstraat 2, 7573 CC Oldenzaal

Terugblikken

Locatie

Aftermovie Oldenzaal 2023

31 maart 2023, Twents Carmel College
Lees verder
Locatie

Aftermovie Oldenzaal 2022

1 april 2022, Twents Carmel College
Lees verder

Gaat deze editie niet lukken?

Bezoek één van onze andere evenementen!

Alle evenementen