• dagen
  • uren
  • minuten
  • seconden

Het was 10 november 2023 weer een drukte van belang. Omdat we al om 10.00 uur open gingen hebben we veel basisschool klassen ontvangen onder schooltijd. Geweldig om al dat enthousiasme te zien. Het aanbod van bedrijven was heel divers. De leerlingen van het VO kwamen al dan niet met een LOB opdracht. Er kon uiteraard worden gemetseld, getimmerd maar ook elektriciteit aansluiten, hoe krijg je die grote ventilator aan de praat en ja, hoe onderzoek je problemen met het riool. Of wil je misschien weten hoe je autobanden kunt recyclen, op de foto in de auto van Max verstappen of maak je eigen schilderwerk, het was allemaal mogelijk . En dan heb ik ook een heleboel nog niet genoemd. We hebben zon 1550 bezoekers mogen ontvangen en daarvan hebben we alleen maar positieve geluiden gehoord. Ook willen we hier alle leerlingen heel erg bedanken voor hun hulp tijdens de dag. Een mooie werkervaring voor jullie maar ook zo fijn dat de dag daardoor zo goed en gezellig is verlopen!! Uiteraard ook veel dank aan de docenten en conciërges en een ieder die deze dag tot een succes heeft gemaakt!

Niet getreurd als je het hebt gemist. Kijk vooral op onze evenementen kalender, er is er vast eentje bij waar je wel naar toe kunt en anders volgend jaar de nieuwe ronde!

Wat is er te doen? En voor wie?

Techniek Tastbaar is er voor iedereen tussen de 10 en 16 jaar oud. Techniek zit in iedereen, dus ook in jou! Bij Techniek Tastbaar maak jij kennis met de 7 verschillende werelden van techniek. Denk dan aan het bouwen met hout, het besturen van een Ozobot, het lassen van ijzer, installatiewerk of ontdek de wereld via een VR-bril! Misschien is dit wel je eerste stap in de toekomst van techniek. Wil je weten hoe ons event er uit ziet? Bekijk dan één van de aftermovies. Bij welke editie zien we jou?

Locatie

RSG Tromp Meesters

Stationsstraat 40, 8331 GK Steenwijk

Terugblikken

Locatie

Aftermovie Steenwijk 2023

10 november 2023, RSG Tromp Meesters
Lees verder
Locatie

Aftermovie Steenwijk 2021

8 oktober 2021, RSG Tromp Meesters
Lees verder
Locatie

Aftermovie Steenwijk 2018

12 oktober 2018, RSG Tromp Meesters
Lees verder

Partners & Sponsoren

Gaat deze editie niet lukken?

Bezoek één van onze andere evenementen!

Alle evenementen