Techniek Tastbaar werkt samen met bedrijven om leerlingen techniek te laten beleven. Hierbij kunnen bedrijven zelf naar eigen inzicht en idee een stand inrichten. Zo kunnen zij het bedrijf op hun eigen manier laten zien!

Voor de stand kunt u gebruik maken van lokalen, centrale ruimtes, het buitenterrein en aanwezige faciliteiten. Denk hierbij aan tafels, stoelen, digiborden en gereedschappen. Zo kunnen leerlingen de techniek zien, voelen, proeven, horen en ruiken!

Techniek Tastbaar maakt reclame voor de evenementen via eigen sociale media platformen. Hiermee kunt u uw bedrijf presenteren en promoten.

Voor alle mogelijkheden kunt u contact opnemen met de projectleider van het desbetreffende evenement.

Hoe interesseer je leerlingen voor jouw techniek?

Bedrijven geven regelmatig bij ons aan dat het best lastig is om een goede doe-activiteit te bedenken voor de doelgroep, bezoekers van Techniek Tastbaar. Daarom werken we samen met JetNet en Martha Hoebens die vanuit haar eigen bureau “bedrijf in de klas” een webinar kan verzorgen. Dit online webinar “Hoe interesseer je leerlingen voor jouw techniek?” geeft inzicht in hoe u iets kunt bedenken dat past bij de bedrijfsactiviteit van uw organisatie en ook hoe u nog meer leerlingen kunt triggeren voor techniek. Heeft u zich als deelnemer voor een Techniek Tastbaar opgegeven dan volgt er vanzelf een uitnodiging voor dit webinar.

Bedrijf in de klas