Projectleider en organisator van het landelijke evenement Techniek Tastbaar.

Tijdens mijn werkzaamheden in het technische bedrijfsleven bij verschillende bedrijven heb ik het belang van goede opleidingen en instroom van nieuwe medewerkers leren kennen. Technische bedrijven kunnen maar met moeite hun vacatures invullen terwijl veel oudere medewerkers met al hun kennis en ervaring de komende jaren met pensioen gaan.

Mijn werkzaamheden bestaan tegenwoordig vooral uit het bevorderen van de keuze voor techniek bij jongeren en het versterken van de samenwerking tussen het onderwijs en het bedrijfsleven waardoor het technisch onderwijs beter en aantrekkelijker wordt.

Het is mooi om het enthousiasme bij de leerlingen te zien als ze bezig zijn met de vele doe-activiteiten bij Techniek Tastbaar. Voor iedereen zijn er volop kansen en mogelijkheden in de technische sector. Ook het enthousiasme en de inzet van de deelnemende bedrijven is fantastisch en zij pakken de mogelijkheid om hun bedrijf en techniek te laten zien met beide handen aan.

Met veel plezier hebben we ruim 50 succesvolle Techniek Tastbaar evenementen mogen organiseren en we staan er voor open om ook in nieuwe regio’s aan de slag te gaan.